Privacyverklaring

icon-download-pdf

Download de Privacyverklaring van 1260shop.nl

24 mei 2018

Privacyverklaring

Je kunt de Privacyverklaring: 1260shop.nl  en extra info over Cookies hieronder lezen.

1260shop.nl gevestigd aan Kanaalweg 30 3526 KM Utrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.1260shop.nl
1260shop.nl - Studio en Atelier TwaalfZestig
Kanaalweg 30
3526 KM Utrecht

+31 (0) 65 33 98 22

Lisanne van Zanten is de Functionaris Gegevensbescherming van 1260shop.nl Zij is te bereiken via info@1260shop.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

1260shop.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Locatiegegevens
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
- Lijst met contactgegevens van de klant via een app
- Internetbrowser en apparaat type
- Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

1260shop.nl verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@1260shop.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

1260shop.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- 1260shop.nl analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
- 1260shop.nl volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
- 1260shop.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

1260shop.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens: Personalia, Adres enz.

Bewaartermijn: We bewaren deze gegevens zolang ze nodig zijn en je zelf niet aangeeft dat je uitgeschreven wilt worden uit het webwinkelsysteem.

Delen van persoonsgegevens met derden

1260shop.nl verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. 1260shop.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

1260shop.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. 1260shop.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. 

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door 1260shop.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@1260shop.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

1260shop.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

1260shop.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@1260shop.nl

----------------

Privacy en Cookiebeleid

Privacy
Om de privacy van de klant te garanderen wordt er met discretie omgegaan met de persoonlijke gegevens van de klant.

Hoe gaan wij om met de persoonlijke gegevens van de klant?
De gegevens die opgeslagen worden in onze database, worden gebruikt om bestellingen te kunnen verwerken. Als het nodig zou zijn gebruiken wij uw gegevens om met u in contact te komen. Wij behouden ons het recht uw IP adres te registreren.

Kan ik mijn gegevens bekijken?
Uw persoonlijke gegevens kunnen altijd door u worden opgevraagd en indien nodig gewijzigd of verwijderd worden.

Wie hebben toegang tot de gegevens?
Toegang tot de gegevens hebben uitsluitend het administratie personeel.

Wat zijn mijn rechten ten aanzien van de registratie?
U kunt d.m.v. een schriftelijk verzoek, waarin uw naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mail adres is opgenomen, inzage krijgen in uw geregistreerde gegevens. Indien wij (of derden) door inzage onevenredig in onze belangen worden geschaad, kunnen wij de inzage beargumenteerd weigeren. Als geregistreerde wordt u van dit besluit binnen een week na ontvangst van het verzoek om inzage, middels e-mail op de hoogte gebracht.

Hoe kan ik mijn gegevens laten verwijderen uit de database?
Persoonsgegevens worden uit de database verwijderd als:
• deze gegevens onjuist blijken te zijn.
• de registratie van deze gegevens het doel van deze registratie niet dient.
• de registratie van deze gegevens in strijd is met enig wettelijk voorschrift.

*Cookiebeleid
In deze webwinkel gebruiken we kleine tekstbestanden (cookies) die op uw computer tablet of mobiele telefoon zijn opgeslagen. Cookies helpen ons om alle producten die u aan uw winkelwagen heeft toegevoegd bij te houden en om u als bezoeker te herinneren als u terugkomt op onze website. Om een bestelling te kunnen plaatsen, is het nodig dat u uw cookies ingeschakeld heeft. Echter, als u liever op onze site rond wilt kijken zonder iets te kopen, bent u vrij om de cookies uit te schakelen.

Wij gebruiken cookies om uw bezoek op onze website te verbeteren. De cookies die wij gebruiken zijn veilig. De informatie die we verzamelen met behulp van cookies helpt ons om eventuele fouten te identificeren of om u producten te laten zien waarvan wij denken dat ze voor u van belang kunnen zijn. We slaan geen informatie op die direct aan u gekoppeld is, zoals bijvoorbeeld creditcardgegevens. Wij gebruiken daarnaast eveneens cookies van zorgvuldig geselecteerde partners met wie we samenwerken en die onze diensten op hun website adverteren.

Waarom vertellen we u zo uitgebreid over onze cookies?
Een nieuwe EU-wetgeving vereist dat we open en eerlijk zijn over de door ons gebruikte cookies. Mocht u meer informatie willen hebben, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Wat voor cookies gebruiken we in deze webwinkel?
Om een aankoop te doen heeft uw computer, tablet of mobiele telefoon onze cookies nodig. Zonder ingeschakelde cookies zijn wij niet in staat de producten die u in uw winkelwagentje doet, te registreren.

Als u een account bij ons aanmaakt, kunnen wij dankzij de cookies uw gegevens onthouden en ophalen als u (opnieuw) bij ons inlogt. Dit maakt het bezoek aan en aankopen via onze website een stuk eenvoudiger, omdat het niet nodig is uw gegevens opnieuw in te vullen.

Als u liever cookies wilt beperken, blokkeren of verwijderen, kunt u uw browserinstellingen beheren. Ga naar de betreffende website voor meer informatie en volg de aanwijzingen.
Internet Explorer
Chrome
Firefox
Safari
Opera

De cookies die in deze webwinkel in gebruik zijn:
voor webwinkel:
Doel van de cookie: Werking
i) Als u eerder bij ons gewinkeld heeft en u heeft een account aangemaakt, dan wordt deze cookie gebruikt om ons te helpen herinneren of u ingelogd bent of niet.
ii) Wordt gebruikt om het domein, de taal en de valuta van de winkel waar u aan het winkelen bent, op te slaan.
iii) Wordt gebruikt om alle producten die u aan uw winkelwagen heeft toegevoegd te onthouden en is essentieel als u producten wilt kopen. Deze webwinkel kan niet zonder deze cookie functioneren.

voor cookiebericht op startpagina
Doel van de cookie: Bekendmaking Cookie-bericht
Wordt gebruikt om bezoekers van webwinkel te informeren over cookies en mogelijkheid te bieden om cookies AAN of UIT te schakelen in browsers.

voor YouTube: Doel van de cookies: Films (video's) bekijken
Wordt gebruikt om videoinformatie te zoeken en te delen, met andere mensen te communiceren of nieuwe inhoud te maken.

voor Google:Doel van de cookies: Tracking
Met deze cookies kunnen we Google Analytics software gebruiken. We maken gebruik hiervan om de prestaties van onze webwinkel te monitoren, zoals welke browser u gebruikt, hoe lang u doorbrengt op de site en welke producten u bekijkt. Vervolgens gebruiken we deze informatie om de site te onderzoeken en te verbeteren.

voor Facebook: Doel van de cookies: Tracking
om te weten dat je bent aangemeld bij Facebook, om je te helpen sociale plug-ins en deelknoppen te gebruiken of om te weten wanneer er interactie is tussen jou en hun advertentie- of Platform-partners.


Accept

Deze site gebruikt cookies om jou webshop-bezoek en gebruikerservaring te verbeteren.